facebook

“Попросила викинути у смітник”: на Закарпатті жінка вбила новонароджену дитину

Тіло дитини вона загорнула в два сміттєвих пакета. На Закарпатті засудили молоду жінку за те, що вона вбила новонароджену дочку.

 

 

Жителька міста Виноградів, Закарпаття, раніше вже мала проблеми з законом. Марію засудили за виготовлення наркотичних речовин, але дали умовний термін. Жінка повернулася до безладного способу життя і невдовзі завагітніла.

Ставати матір’ю Марія не планувала, а грошей на переривання вагітності у неї не було. Коли прийшов час народжувати дитину, вона не стала звертатися до лікарів, а народила вночі, самостійно, у дворі будинку, де проживала.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після того, як дівчинка народилася, Марія знайшла в саду дошку і вдарила дитину по голові, а потім загорнула тіло дитини в два поліетиленових сміттєвих пакета. З цим пакунком Марія просиділа у дворі до ранку.

Вранці вона віддала пакет сусідові, який проходив повз її двору, і попросила викинути його в сміттєвий контейнер. Про те, що знаходиться в пакеті, Марія чоловікові не повідомила.

“Приблизно в 3-4 години ночі у дворі будинку я народила живу дитину. Вона впала на землю, можливо, вдарилася. Я відчувала сильний біль і не зрозуміла в той момент, що сталося. Потім взяла поліетиленовий пакет, яким був обв’язаний водопровідний кран, поклала туди дитину. Після цього знову втратила свідомість і пролежала на землі приблизно до 7 ранку. Потім до мене підійшов знайомий. Я віддала йому пакет, в якому знаходилася дитина, сказавши, що це сміття, попросила викинути на смітник. Не пам’ятаю, чи вдарила я дочку по голові, а також чи закрила їй органи дихання, хоча цього не виключаю”, – розповіла Марія під час засідання суду.

Експерти після проведення судово-медичної експертизи встановили, що новонароджена дівчинка померла внаслідок асфіксії. Також на тілі новонародженої була виявлена важка черепно-мозкова травма з вдавленим переломом кісток склепіння черепа, яка призвела до крововиливу.

На суді Марія каялася, але судді визнали її винною в умисному вбивстві новонародженої дитини. Незважаючи на умовний термін, отриманий раніше, жінку засудили не дуже суворо – на два роки і 11 місяців позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...