facebook

Посадили у підвал: у Києві на вокзалі дві жінки “помилково” викрали дівчину

У Києві на вокзалі дві жінки викрали дівчину через те, що остання нібито викрала у них сумку.

– Біля Центрального залізничного вокзалу дві жінки насильно посадили дівчину у машину і поїхали. Був введений план Перехоплення. У Дніпровському районі патрульні зупинили авто, схоже за прикметами. У салоні перебували дві жінки – 39-річна водій та 40-річна пасажирка. Вони спочатку заперечували свою причетність до вчинення правопорушення, а потім зізналися, що забрали її із собою, – розповіли у прес-службі столичної поліції.

За словами автовласниці, біля вокзалу у неї зникла сумка із документами. Неподалік вони з подругою побачили групу підозрілих жінок і запідозрили їх у крадіжці. Коли ж ті заперечили свою причетність, забрали одну із них із собою з умовою повернути її, коли знайдеться сумка.

Далі жінки відвезли заручницю у власний магазин, де залишили у підвалі. Після цього товаришки поїхали у справах, тоді ж їх автомобіль зупинили поліцейські.

Заручницю правоохоронці звільнили і повернули родичам, а за фактом події розпочали кримінальне провадження за ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...