facebook

На Вінниччині вчителька видурювала гроші за дитячі іграшки

У Хмільнику, що на Вінниччині, викрили 37-річну вчительку, яка видурювала гроші у користувачів сайту оголошень OLX.

 

 

Жінка нібито продавала дитячі речі та іграшки, розміщуючи оголошення на сайті, але взагалі не мала наміру торгувати. Потенційні покупці перераховували на її банківську картку завдаток до 1 тис. грн, але куплену річ так і не отримували, пише Газета.юа.

“До нас звернувся житель Хмільника із заявою, що у такий спосіб він на сайті купив дитячу річ. Перерахував 600 гривень завдатку. Однак нічого не отримав. Слідчі взяли в обробку той номер банківської картки, на яку перерахував гроші і виявили, що на неї були поступлення з різних регіонів України. Зокрема, уже ідентифікували кількох постраждалих з Вінниччини, Рівненщини, Чернівців, міста Олександрія, що на Кіровоградщині.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вони підтвердили, що куплені речі не отримували, а гроші втратили”, – говорить керівник поліції у Хмільницькому районі Дмитро Руденко. Жінка мешкає у Хмільнику. Але вчителювала у одній з шкіл району. Викладала хімію Вона уже звільнилась. Слідчі Хмільницького відділу поліції оголосили їй про підозру за шахрайські дії. За такий злочин може отримати від 3 до 8 років тюрми.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...