facebook

На Буковині поліція зупинила 12 африканців-нелегалів

В жовтні поточного року на території Буковини працівниками патрульної поліції разом з представниками прикордонної та міграційної служби проводилась спецоперація «Кордон-2018». Ціль цього міроприємства – звести на мінімум кількість незаконно перебуваючих в Україні іноземців.

 

Так, на протязі 30-ти календарних днів, в Чернівецькій області було виявлено 20 нелегалів, що перебували в Україні на незаконних підставах. Зокрема, як повідомили працівники прикордонної служби, 12 осіб мали громадянство країни Бангладеш.

Правоохоронці в вересні зупинили три іномарки «Форд», «Опель» та «Шевроле», що рухались території Хотинського району. Саме в цих автомобілях й перебували 12 африканців. Плани іноземців були очевидні, вони намагались незаконно перетнути кордон України.

В результаті затримання патрульні та прикордонники вияснили, що ці іноземці перебували деякий час в Україні нелегально. Наразі проводяться відповідні слідчі дії. Взагалі за період проведення операції «Кордон-2018» в Чернівецькій області виявлено 20 нелегалів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...