Categories: Світ

“Боліло так сильно, що не могла дихати”: Розповіли деталі ДТП в якій розбилася модель з України

У Китаї українська модель Тетяна Трібель розбилася на скутері, отримавши перелом ноги і хребта. Інцидент з нею стався 31 жовтня. Дівчина вже два тижні лежить в лікарні. Про це повідомила її сестра Юлія Трібель на сторінці в Facebook.

 

 

“Я перебуваю в тяжкому стані в Китаї в місті Сяминь. Мені потрібна допомога. Мені потрібна операція на хребті і реабілітація. Мої рідні роблять все можливе, щоб забрати мене додому. Мені дуже потрібна допомога”, – цитують сестра звернення Тетяни.

Дівчина розповіла, що зважилася на поїздку після умовлянь співробітника.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Хлопець з мого агентства купив скутер. Питав, чи вмію я їздити. Я не вмію. Він запропонував спробувати. Я не знаю, чому так вийшло. Я навіть на ковзани, лижі не стаю і на велосипед не сідаю. Боюся пошкодити що-небудь або синяк поставити. Може, переконало те, як він сказав, що це безпечно”, – зазначила Тетяна.

“Сіла, проїхала 10 метрів, вивернулося кермо, врізалася в бордюр, перелетіла через кермо, зробивши колесо в повітрі. Впавши на асфальт, зрозуміла відразу, що поламана нога і спина. Боліло сильно, дихати не могла”, – згадала дівчина.

Тетяну відразу забрала швидка. “Мене просто тягали, кидали на стіл, як мішок картоплі, щоб зробити рентген. Чотири рази перекидали. Не давали знеболюючих. Через 6 годин дали ібупрофен. Сильне знеболююче дали тільки тоді, коли я в один момент перестала дихати. Це на четвертий день”, – додала вона.

На переламану ногу їй навіть не наклали гіпс, на фото видно просто перебинтовану ногу.

Після інциденту дівчина звернулася за допомогою в консульство України в Шанхаї. Дипломати змогли домовитися з її роботодавцем про оплату медичних послуг. Тетяна каже, що лікування дороге, не вказуючи точну суму.

Дипломати мало чим можуть допомогти в подібних випадках, якщо в українців, які працюють за кордоном, немає страховки.

Тетяна, яка вже не в перший раз їздить на роботу в Китай, говорить, що чекала оформлення страхування від роботодавця, тому не зайнялася цим питанням особисто.

“У попередніх поїздках, якщо не вказано, що я сама оформлюю поліс страхування, означало, що страхували по прибуттю. Але зараз це вже не важливо. Мені головне повернутися додому. Щоб знову ходити”, – говорить вона.

Дівчині потрібна операція, вартість якої становить близько 7,5 тисяч доларів. Ще більше ніж у тисячу обійдеться спеціальний імплант для хребта. Що стосується ноги – китайські лікарі поки не можуть робити прогнози, потрібні додаткові обстеження.

Через пару днів за Тетяною вилетить її чоловік. Для транспортування Тетяни в Україну необхідно буде викупити в авіакомпанії шість місць плюс одне для супроводжуючого.

annashchesna

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

8 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

8 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

11 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

12 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

14 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

16 години ago