facebook

Низка провідних країн прагне виключення Росії з Олімпіади-2016

Міністри культури та спорту 19 держав виступили на підтримку виключення збірної Росії з Олімпійських Ігор 2016 року, які з 5 по 21 серпня відбудуться у бразильському Ріо-де-Жанейро.

711029

Як повідомляє “Спорт-Экспресс” з посиланням на Fyens.dk, про це йдеться у листі, в якому підтримали Всесвітнє антидопінгове агентство (ВАДА).

Автори документу не лише підтримують боротьбу з допінгом, але й висунули рекомендацію про виключення Росії з усіх міжнародних змагань, окрім Олімпіади-2016.

Відзначимо, що ініціатором став міністр культури та спорту Данії Бертел Хардер. Його підтримали Бельгія, Болгарія, Данія, Естонія, Фінляндія, Ірландія, Хорватія, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Швеція, Великобританія, Чехія та Австрія.

Читайте також: Антидопінгові агентства розкритикували МОК за допуск росіян на Олімпіаду

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, Міжнародний олімпійський комітет не став повністю забороняти російським спортсменам брати участь у Олімпіаді 2016 року.

Відзначимо, під заборону потрапила уся збірна Росії з легкої атлетики, крім однієї спортсменки, важкоатлети та чоловіча парна четвірка в академічному веслуванні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...