facebook

Поспішайте встигнути до рідних на Новий рік: Укрзалізниця вводить важливі зміни поїздок

“Укрзалізниця” з наступного тижня відновить продаж квитків на дати після 9 грудня. Про це повідомила прес-служба УЗ.

Квитки на поїзди далекого прямування потрапляють у продаж за 30-45 днів, але рейси з 9 грудня, коли в Україні вводиться новий графік руху на 2018/2019 роки, не потрапили в систему booking.uz.gov.ua і залізничні каси вчасно.

“Укрзалізниця” пояснила, що це пов’язано з необхідністю скоригувати графік під запуск швидкісного експреса “Київ-Пасажирський — аеропорт Бориспіль”. Джерело

Укрзалізниця анонсувала зміну десятків маршрутів і графіків руху швидкісних поїздів Інтерсіті.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Укрзалізниці.

У повідомленні йдеться, що у зв’язку з реконструкцією стрілочних переводів на станції Вакуленці в Полтавській області зміниться маршрут та графік руху швидкісних поїздів Інтерсіті. Зміни торкнуться десяти поїздів.

За новим розкладом поїзда будуть курсувати у період з 24 по 30 листопада.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також раніше ми писали, що 12 листопада, ПАТ “Укрзалізниця” оголосило про те, що нова назва для експреса “Бориспіль” вже є.

Так, швидкісний поїзд з української столиці в аеропорт буде називатися Kyiv Boryspil Express, що дослівно перекладається, як “Київ Бориспіль Експрес”, повідомляє прес-служба підприємства.

Варто уточнити, що остаточну назву для нового маршруту обирали шляхом голосування.

При цьому назва вибирали з таких варіантів: UZ Air, Kyiv Boryspil Express, Лелека, UZ Express, Січ, Sky Express, Чумак, Аерошатл, Либідь.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...