facebook

В СБУ пропонують заборонити йти на вибори людям з подвійним громадянством

Голова СБУ Іван Баканов пропонує заборонити включення до виборчих списків на місцевих виборах осіб з подвійним громадянством, а також осіб, які співпрацюють з “державою-агресором”.

Голова Служби безпеки України Іван Баканов заявив про необхідність законодавчо заборонити включення до виборчих списків осіб, які співпрацюють з державою-агресором, а також осіб, які мають громадянство інших держав. Про це він заявив на нараді у РНБО України щодо безпеки виборчого процесу на місцевих виборах у жовтні під головуванням секретаря РНБО Олексія Данілова 27 серпня, пише DW.

Баканов також закликав звернути окрему увагу на належне інформаційно-технічне забезпечення виборчого процесу, зокрема роботу системи “Місцеві вибори”. За його словами, СБУ застосує додаткові засоби, щоб унеможливити спроби втручання у роботу автоматизованих систем ЦВК, повідомляє пресцентр РНБО.

Як повідомлялося, місцеві вибори в Україні призначені на неділю, 25 жовтня. Передбачається, що в цей день “чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” відбудуться на всій території України, крім анексованого Росією Криму та непідконтрольних Києву територій Донбасу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...