facebook

Невідомі в балаклавах розгромили молотками м’ясний павільйон на базарі Коростишева

Невідомі в балаклавах молотами розбили м’ясний павільйон на базарі в Коростишеві. Тітушки увірвалися до ринку на світанку, розбили бетонні прилавки і зникли. Тепер два десятка торговців залишилися без робочих місць. Люди кажуть – це зробили, щоб вигнати їх з ринку. А голова районної споживспілки, якого звинувачують у погромі, називає це реконструкцією, йдеться в сюжеті ТСН.

 

 

Шістьох хлопців в балаклавах, які трощили бетонні прилавки молотами, люди намагалися затримати, але ті втекли.

«На питання, що відбувається, вони пояснили, що це санітарні заходи», – розповідає місцева юрист.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Підприємці підраховують збитки і запевняють, що тітушок, які розбили ятки, найняв особисто голова райспоживспілки. Чиновник називає погром реконструкцією. А людей в балаклавах – виконавцями робіт.

А підприємців, за його словами, не попередили, тому що вони, мовляв, торгують незаконно.

М’ясний павільйон у власності райспоживспілки. Але торговці платять за місце не їм, а до міського бюджету. Глава Коростишева звинувачує голову райспоживспілки у самоправстві.

За це приміщення в самому центрі судяться і міськрада і райспоживспілка, каже юрист.

Дирекція ринку запропонувала торговцям два варіанти. Перейти в новий м’ясний павільйон. Але тут тісно і все торговці не помістяться. Або ж почати торгувати в молочному павільйоні. Але це людей не влаштовує. Адже в одному приміщенні молоком і м’ясом торгувати заборонено. Та й умови тут непридатні – немає води, що протікає дах. Тому потерпілі торговці вирішили звернутися із заявами в поліцію. Ті підприємці, чиї прилавки вціліли, торгують, але бояться, що завтра ТІТУШКИ з молотами прийдуть і за ними.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...