facebook

Мажор на «Майбаху» влаштував бійку зі стріляниною в Києві, справу можуть зам’яти

У Києві поліцейські затримали підозрюваного у скандальній справі, проте багато хто сумнівається в тому, що його вдасться засудити. Вночі 26 жовтня в Києві біля бару Signal на Великій Васильківській, 44, сталася стрілянина. Невідомий побив двох жителів столиці і прострілив одному з них ногу.

 

Очевидці розповіли, що чоловік з дівчиною на автомобілі Maybach заїхали на тротуар біля закладу. Коли перехожі зробили їм зауваження, вони вийшли з машини і влаштували бійку. У розпал бійки водій Maybach дістав травматичний пістолет і вистрілив своєму опоненту в ногу. Після цього пара сіла назад в автомобіль і поїхала.

В результаті поранення у хлопця відкрилася сильна кровотеча. Його забрала «швидка».

Пізніше стало відомо, що поліцейські знайшли і затримали підозрюваного. «Ним виявився 36-річний уродженець Донецька», – повідомили в поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому з’ясувалося, що це не перший кримінальний епізод затриманого. Так, в січні 2017 правопорушник в приміщенні Оболонського управління поліції завдав тілесних ушкоджень столичному патрульному.

«Тоді зловмисник приїхав на допомогу своїй знайомій, яку патрульні поліцейські запідозрили в управлінні транспортним засобом в стані сп’яніння», – розповіли в поліції.

Тоді повідомлялося, що нападником виявився «донецький бізнесмен», віце-президент федерації боксу Києва Микола Щур. Примітно, що під час обговорення цієї справи в ЗМІ часто згадуються зв’язки Щура. У правоохоронних органах також висловлювали припущення про те, що скандальні справи з його участю можуть «зам’яти».

У коментарях під відео про останні безчинства підозрюваного українці скаржаться на те, що в таких справах поліція нічого не робить.

«Від поліції толку ніякого», «А що, майбахи не горять?», «Одному мені здається, що на цьому – все?», – обурювалися користувачі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...