facebook

Афонські старці передрекли майбутнє України: зустріч Порошенка з Путіним і відродження Київської Русі

Афонські старці передрекли, що Україна стане потужною європейською державою зі зростаючою економікою, а зустріч Порошенка і Путіна покладе край конфлікту на Донбасі.

Зокрема, старці з Афона заявили, що вони з гори спостерігають за грандіозною подією – становлення України як держави. Про пророцтва мудреців пише видання Mikroskop.

За словами афонських старців, ми живемо в переломну епоху для України. Можливо, відбувається відтворення Нової Київської Русі, яка ніколи не помре: про це говорить гімн і, звичайно, герб у вигляді пікіруючого сокола

Мудреці заявили, що Русь абсолютно точно має шанс на своє відродження після 2021 року з центром у Києві. Стартом змін буде з’єднання на небі Сатурна і Юпітера в день сонцестояння 21 грудня 2020 року (з точки зору зірок – це грандіозна епохальна подія для всіх нас).

Старці також прогнозують, що українцям буде важко жити ще чотири роки. А вже з 2021 розпочнеться різке зростання економіки, завдяки чому в межах нашої країни трапиться нове “китайське диво”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами мудреців, в Україну прийде новий президент-реформатор, він буде високого зросту і на “білому коні”. Саме він відродить економіку нашої країни, знищить корупцію, проведе реформи, нас почнуть поважати в Європі і в усьому світі.

Після 2024-2025 року Україна отримає можливість стати членом Євросоюзу.

“Чекати залишилося вже недовго – зустрічі президентів Порошенка і Путіна, покладуть край конфлікту в Донбасі”, – кажуть старці.

На 2019 рік мудреці пророкують експансію торгових відносин з іншими країнами і альянс з ними.

А вже у 2020 році обіцяють повернення Криму до складу України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...