facebook

Один клік в соцмережах і мама втратила свою дитину. Прочитайте і зробіть висновки

Інтернет і соціальні мережі можуть бути як благословенням, так і прокляттям. Ця мати, чиє ім’я в статті не буде згадуватися, переконалася в цьому на своєму гіркому досвіді. «Гіркий» – м’яко сказано. Кожен повинен прочитати цю статтю і зробити відповідні висновки. Від цього залежить благополуччя наших дітей.

 

 

Уяви, ти сидиш на сторінці своєї улюбленої соцмережі і отримуєш запит в друзі від незнайомця. Від людини, якої ти знати не знаєш. Сумнівів прийняти заявку у тебе немає, тому що фотографія профілю викликає прихильність до себе. Та й чому б ні? Яка різниця? Ну що, врешті-решт, може статися…? Як би там не було, взяла й забула. Є більш важливі речі, про які дійсно варто задуматися.

Твоя дочка, наприклад. Ти шалено пишаєшся нею, тому що малятко – наприклад – на наступному тижні піде в перший клас! Дівчинка готується до цього дня, приміряючи різноманітні наряди, новеньку шкільну форму, а ти, не втомлюючись, заплітаєш їй косички, зав’язуючи на них бантики. Коли все готово, ти неодмінно постиш фотографію своєї дочки в соцмережах. Внизу підписуєш: «Що за день! Не віриться, що моя маленька так виросла!» Потім ти прив’язуєш до посту посилання з адресою школи. Пара кліків. Але наслідки ось-ось перетворять твоє життя в повний кошмар.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Таємничий незнайомець, якого ти недавно додала в друзі, зберігає фотографію твоєї дівчинки до себе на комп’ютер, розсилаючи її іншим «таємничим незнайомцям» по всьому світу. підписує: «Свіжа кров, дівчинка білої раси. Близько шести років! Всього за 5000 доларів!» Все відбувається за твоєю спиною, ти ні про що ніколи не дізнаєшся. Навіть якщо захочеш. Просто, одного разу, приїхавши в школу до доньки, ти її там не знайдеш. Розпочнеться паніка, ти оббіжиш всіх вчителів, обірвеш телефони, подзвониш в поліцію. Ти будеш готова на все, щоб знову обійняти свою дитину. Нарешті ти зрозумієш, що все марно. Але ніколи не зупиниш пошуки своєї дочки, тому що почуття провини і жахливі думки не перестануть переслідувати тебе все життя.

Напевно, краще не знати, що сталося з тією малою. Минулого не повернути, помилки вже не виправити. Просто не додавай незнайомця в ДРУЗІ! Хіба ви не постили фото своїх невинних дітей на загальний огляд і під загальний доступ. Краще прожити життя з меншою кількістю «друзів» і лайків в соціальних мережах, ніж все життя сумувати про зниклою безвісти дочкою.

Пам’ятай про це попередження! Ще раз: відхиляй всі заявки в друзі від незнайомців. Не пости дитячі фотографії. «Таємничі незнайомці» їх неодмінно знайдуть. І повір, в торговців дітьми і педофілів навряд чи прокинеться хоч крапля людяності.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...