facebook

Замети на дорогах: під Одесою десять авто потрапили у снігову пастку

В Одеській області рятувальники допомогли звільнити з-під снігових заметів десять автомобілів.

За даними відомства, 16 грудня о 12:44 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що за межами с. Новоподільське у бездоріжжі застрягли три легкових автомобіля. Про це в понеділок, 17 грудня, повідомила прес-служба ГУ ДСНС в Одеській області.

До місця виклику прибуло пожежно-рятувальне відділення 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники з використанням можливостей автомобіля підвищеної прохідності буксировочним тросом витягли з бездоріжжя три легкових автомобіля на ділянку, придатну для подальшого руху. В автомобілі перебувало 7 осіб, з них 3 дитини.

Також о 17:52 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що на автодорозі Кодима – Балта за межами м. Кодима, автомобіль MAN застряг в сніговому заметі. По прибуттю на місце виклику рятувальники 24-ї державної пожежно-рятувальної частини транспортували вантажний автомобіль на придатну для пересування ділянку дороги.

В цей же день о 21:45 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що в Окнянському районі за межами с. Ставрово потрібна допомога по вилученню легкових автомобілів із снігового замету. До місця виклику було направлено пожежно-рятувальне відділення 27-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце виклику рятувальники вилучили 6 легкових авто і транспортували їх на придатну для подальшого руху ділянку автодороги. Надана допомога 12 особам. Постраждалих немає.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...