facebook

На Житомирщині сьогодні фатальна пожежа

19 грудня о 00:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від місцевих мешканців про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Гладковичі Овруцького району. Також селяни сповістили, що в помешканні можуть бути люди.

 

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям був охоплений дім на загальній площі 75 кв. м. З обох сторін від оселі знаходились інші дерев’яні господарства. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткового пожежного автомобіля для подачі води. Провівши розвідку всередині помешкання, вони виявили в одній із житлових кімнат тіло чоловіка без ознак життя. Як з’ясувалося пізніше, це був 49-річний родич господаря житла.

Силами бійців ДСНС о 01:26 пожежу локалізовано, а о 04:20 ліквідовано. Вогонь знищив будинок. Однак рятувальники не допустили перекидання полум’я на сусідні господарства, розташовані у кількох метрах від осередку займання.

Попередньо встановлено, що причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 9 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...