facebook

Молитва, яка позбавить від будь-якого болю і хвороби

Господи, нехай вся моя сім’я і близькі будуть здорові! Амінь!

Дуже сильна молитва! Про неї мені розповіла моя бабуся. Вона завжди мені говорила, що ця молитва творить чудеса! Вона може допомогти подолати будь-який біль!

Вона говорила, що цю молитву, як і інші, слід читати в повній самоті, при запаленій свічці, стоячи на колінах. Ви повинні думати про хороше, про світле! І не бажати нікому зла!

Ця молитва здатна за лічені хвилини знизити температуру, зняти будь-який біль.

«Господи! Боже милостивий! Хай святиться ім’я Твоє на Небесах і на Землі. Від краю і до краю Всесвіту! Господи!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зміцни сили в протистоянні силам темряви, щоб не тільки протистояти, але і очищати землю-матінку від цього сміття. Навчи відокремлювати благо від зла і перебувати в спокої і твердості духу, щоб гідно творити між людей волю Твою.

Зміцни сили братів і сестер моїх – як близьких, так і невідомих мені. Так побачать вони справжню славу Твою, і досягнуть любові в серці своєму.

І долають перешкоди темні в русі по шляху до Світла. І так протягнуть один одному руки свої і віддадуть безмірно тепло душі.

Господи! Так здійсниться воля Твоя! І пребуде на землі єдиний народ, люблячий матір свою – природу, возз’єднаний з Тобою любов’ю своєї і йде по шляху істинного духовного розвитку, спираючись на останній заповіт».

вранці:

«Благослови, Господи, на діяння дня прийдешнього, і нехай будуть зустрінуті труднощі його яко і личить йде під світлом Твоїм»

увечері:

«Заповни, Господи, втрачені сили на благо, щоб підготували до зустрічі дня майбутнього. Амінь ».

Після внутрішньої сповіді, коли хвороби і біди відступлять, постарайтеся не повторювати колишніх помилок – інакше нещастя повернуться у подвійному обсязі. Уникнути цього вам допоможе щира молитва.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...