facebook

Складний повний Місяць 22 грудня: як уникнути неприємностей і що потрібно зробити в цей день

22 грудня Місяць буде знаходитися в знаку Близнюків, тому емоції будуть просто кипіти, але важливо постаратися зберігати максимальний спокій і не піддаватися на провокації. Це дуже потужний енергетичний день, тому намагайтеся думати позитивно, не падайте духом і не робіть нікому зла.

 

 

Чого очікувати від останнього повного Місяця 2018 роки?

22 грудня – день, який допоможе багатьом переосмислити своє життя, зробити роботу над помилками і вдихнути на повні груди. В цілому, цей день буде наповнений позитивною енергетикою, він знаменує своєрідний перехід з чорної смуги на білу, тому якщо ви винесете правильні уроки, вас чекає низка удач і везіння.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Повний Місяць дуже сильно позначається на емоціях людини, а особливо в Близнюках, саме в цьому знаку він буде перебувати 22 грудня. Людям складно буде контролювати такий потужний потік почуттів, емоцій і переживань, складно стримуватися.

Постарайтеся максимально захистити себе від людей або робочих моментів, які можуть викликати надмірні емоції і хвилювання, особливо небезпечні негативні емоції: злість, агресія, заздрість.

Повний місяць здатен в буквальному сенсі перевернути все з ніг на голову, так як це час переосмислення і переоцінки цінностей. Вам може почати подобатися те, що раніше викликало ворожість і, навпаки, ви відчуєте роздратування до людини, до якої відчували симпатію.

Це означає, що не варто робити поспішних висновків і приймати поспішних рішень, почекайте, поки все трохи устаканиться.

Що потрібно зробити в цей день?

Проявляйте терпіння і повагу до інших людей, не відмовляйте в допомозі і співучасті, будьте ласкаві і чуйні. День буде вдалий для тих, хто зуміє подати хороший приклад і заслужити повагу і довіру людей.
Будьте щирі у своїх намірах, словах і почуттях, в цей день немає місця для фальші і лестощів.

Будьте дуже спостережливі і уважні до деталей, намагайтеся не приймати важливих рішень, особливо тих, від яких залежать долі інших людей. Уважність допоможе вам побачити деякі підказки Всесвіту, які допоможуть знайти правильне рішення.

Не беріться за багато справ відразу, не будуйте планів, так як в цей день все має піти зовсім за іншим сценарієм. Краще закінчити давно розпочаті справи і сконцентруватися на максимально простих робочих моментах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...