facebook

Черкаський автодор поскаржиться поліції на поганий ремонт дороги

Черкаська Служба автомобільних доріг не прийняла роботи з ремонту асфальту в Черкаському районі і збирається передати документи про фірму-підрядника, яка порушила стандарти та терміни виконання робіт, до правоохоронних органів.

Про це повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

“Служба автомобільних доріг у Черкаській області офіційно повідомляє про те, що роботи із влаштування асфальтобетонного покриття, які виконувалися на автодорозі Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук у селі Мошни Черкаського району, здійснювалися з порушенням технологій, а тому Службою не приймалися та до оплати не надавалися… Документи щодо підрядної організації, яка поводила роботи із порушенням діючих стандартів та термінів виконання, найближчим часом будуть передані до правоохоронних органів”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією підрядника, роботи проводилися для забезпечення безпечного проїзду автотранспорту шляхом сполучення нового асфальтобетонного покриття автодороги зі старим.

За рішенням Укравтодору, до Служби автомобільних доріг у Черкаській області буде направлено позачергову перевірку державного підприємства “Науково-технічний центр “Дорожній контроль якості”.

У подальшому Черкаський облавтодор суворо контролюватиме усі види робіт, стежачи за дотриманням діючих норм та стандартів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...