facebook

На Прикарпатті у Снятині із вікна дитячого психоневрологічного інтернату випав 12-річний підопічний

У поліцію повідомили медпрацівники районнної лікарні про те, що до них із тілесними ушкодженнями у вигляді черепно-мозкової травми доставлений вихованець інтернату, який випаз із вікна третього поверху.

1468396388ntsp7

Працівниками поліції, які виїхали на місце події встановлено, що працівники закладу неналежно виконували свої обов’язки, щодо охорони життя та здоров’я дітей. Вони залишили без нагляду неповнолітнього підопічного, який, перебуваючи на третьому поверсі адміністративної будівлі інтернату близько 05:00 год. 04.08.2016 при невідомих обставинах випав із вікна, що знаходиться у туалетному приміщенні на третьому поверсі дитячого будинку інтернат та отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми та був доставлений до Снятинської ЦРЛ. Згодом тяжко травмованого доставлено до обласної дитячої лікарні. Наразі стан потерпілого тяжкий.

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за ч.2 ст.137 (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) Кримінального кодексу України.

Згідно санкції статті передбачена відповідальність у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. Проводиться слідство.

Сектор комунікації

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Головного управління Національної поліції

в Івано-Франківській області

джерело http://visti.if.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...