facebook

Місія ОБСЄ відвідала місце замаху на Плотницького та поділилась деталями

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії (СММ) Організації з безпеки та співробітництва у Європі, які перебувають у Луганську, відвідали місце вибуху автомобіля ватажка місцевих терористів Ігоря Плотницького.

1414680913-9844-igor-plotnitskiy

Про це у суботу повідомили у прес-службі Спостережної місії.

“СММ вирушила до місця, звідки пролунав вибух, на перетині вулиці Карпінського і Ватутіна в місті Луганську, в 500 метрах на північний схід від розміщення СММ”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначила спостерігачі, місце події було оточене так званою “поліцією” з числа місцевих бойовиків, до самої машини їх не допустили.

“СММ могла оцінити з відстані приблизно 15-30 метрів, що вибух, ймовірно, був спричинений саморобним вибуховим пристроєм (оцінюється як приблизно 1 кг вибухівки), розміщеному в або з ліхтарним стовпом, який лежав у двох метрах від пошкодженого автомобіля”, – повідомили в СММ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 6 серпня невідомі здійснили замах на життя ватажка терористів “ЛНР” Ігоря Плотницького. У результаті, вибуху автомобіля, в якому він перебував, Плотницький отримав серйозні поранення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...