facebook

Шість видів кохання: чого чекати від чоловіка?

Виявляється, якщо знаєш, як чоловік розуміє кохання, можна передбачити майбутнє ваших стосунків. Ще Аристотель виділив 6 типів любові. Ці типи актуальні і зараз. Але не всі вони підходять для серйозних стосунків.

Любов агапе

Це тип жертовної любові. Для того, щоб кохана була щаслива, чоловік все “кине” до її ніг.

Поведінка чоловіка. Чоловік довго залицяється до жінки, перш ніж скаже їй про свої почуття. Його почуття безкорисливе. Заради неї він готовий на будь-який подвиг, віддасть останню копійку і т.п.

Прогноз стосунків. Звичайно ж, у такого виду любові безліч плюсів. Завжди приємно відчувати, що чоловік жертвує собою заради тебе. Такий чоловік викликає довіру, повагу. Однак, подібна турбота починає з часом дратувати. Роль “люблячого тата” не викликає в жінці сексуального потягу. Крім цього, коли чоловік не вимагає нічого взамін, то і цінувати його починаєш менше. У підсумку виходить, що він нав’язується вам зі своєю турботою, постійно контролює. На жаль, якщо хочеться рівноправних стосунків – Вам не сюди.

Любов людус

Даний тип називається любов-гра. В його основі лежить сексуальний потяг.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поведінка чоловіка. Чоловік не залицяється до жінки, бо вважає, що його сексуальний потяг до неї – це підтвердження любові. Такий чоловік не намагається дізнатися про вас як людину, особистість і познайомитися ближче в духовному плані. Його ображає жіноча відмову від сексу. Якщо жінка намагається тримати чоловіка такого типу на відстані, то він починає до неї холонути, бо вважає, якщо немає інтимної близькості, значить він жінці не цікавий. Крім вас чоловік паралельно може зустрічатися з іншими жінками, і абсолютно не ревнує коли ви фліртуєте з іншими чоловіками. Він дзвонить тільки тоді, коли хоче з вами зустрітися для інтимної близькості.

Прогноз стосунків. На початку ваших стосунків вас будуть переповнювати почуття і емоції. Однак, згодом, ви можете зрозуміти, що крім сексуальних відносин з цим чоловіком вас нічого не пов’язує. Такого роду чоловіки зазвичай егоїстичні і живуть тільки своїми інтересами. Якщо ви перестанете задовольняти його сексуальні бажання, він охолоне до вас. Його почуття поверхневі і швидкоплинні. Якщо вас немає поруч, розлуку він переживе легко, а любов його проявляється тільки, коли ви поруч. Якщо ви вирішите його кинути, то не дочекаєтеся візитів з букетом квітів, дзвінків із зізнаннями в коханні. Ваші стосунки – це невелика інтрижка і, якщо ви хочете, щоб вона тривала, то не нав’язуйте вашому чоловікові відповідальності за відносини і почуття. Поки ця гра йому не набридне, і він не знайде щось більш захоплююче.

Любов ерос

Це тип чуттєвої любові. Основа любові ерос – відданість, а вже потім фізичний потяг.

Поведінка чоловіка. Чоловік активно цікавиться вами, вашим життям, вашими справами і проблемами. Після першої ночі не пропадає. У вас завжди знайдуться теми для розмови. Під час подібних бесід чоловік розповідає вам не тільки про себе, а й цікавиться вашим настроєм, почуттями.

Прогноз стосунків. Ваші стосунки ідеальні. Це той тип чоловіка, з яким ви будете щасливі. Чоловік цінує вас, він не стане самосутверджуватися, тільки щоб вам щось довести. Йому завжди приємно про вас піклуватися, і він щасливий тоді, коли щасливі ви. У цього виду кохання можливе довге життя.

Любов манія

Така чоловіча любов називається любов-одержимість. В основі лежать ревнощі і пристрасть.

Поведінка чоловіка. Головне у таких стосунках для чоловіка він сам. Він постійно самостверджується за рахунок інших за допомогою хамства, приниження і т. п. Чоловік несвідомо чекає появи проблем у сталих стосунках або створює їх сам. Він жадає, щоб партнер впав у стан залежності від нього. Крім цього, він вважає, що жінка повинна бути щаслива вже від того, що він поруч з нею. Чоловік завжди прагне уникнути буденності, рутини, нудьги, а також симпатій і прихильностей. Саме тому він часто змінює друзів, партнерів, місце проживання, сферу професійної діяльності, і напевно, не один раз був одружений.

Прогноз стосунків. Ви постійно будете перебувати під контролем. Його патологічні ревнощі – це не страх вас втратити, він боїться, що ви можете піти з-під його впливу. Чим жінка слабша і залежніша в таких стосунках, тим більше впевнений у собі чоловік. Чоловік постійно прагне викликати у вас почуття, що ви йому зобов’язані. Вашу любов він сприймає як належне. Чим більше ви намагаєтеся зблизитися з ним, тим більше він буде вас відштовхувати. І навпаки. Так буде повторюватися, поки вам обом це не набридне. Розрив провокує зазвичай сам чоловік, ще раз намагаючись довести свою значимість. Тривати такі стосунки можуть доти, доки одному з партнерів це не набридне.

Любов прагма

Це тип “розумової” любові.

Поведінка чоловіка. Такому чоловікові потрібна “зручна” жінка. Під час знайомства він намагається з’ясувати, яка жінка господиня, її достаток і т. П. Таким чином, чоловікові важливіше ваш статус, а не ваша особистість.

Прогноз стосунків. Ніяких пристрастей, приємних сюрпризів не чекайте. Всю спільне життя вас буде супроводжувати почуття, що ви товар. Якщо ви будете давати чоловікові все, що від вас вимагається, то в вашій родині будь лад, гармонія, стабільність і любов. Якщо ж ні, то піде розрив стосунків. Чоловік буде постійно прагнути контролювати всі свої почуття, а відповідно від вас буде вимагати того ж. Даний тип відносин не прийнятний для тих, хто постійно прагне до нових вражень, відчуттів, змін. Прогноз на тривалість стосунків залежить від того, наскільки другий партнер готовий миритися з такою ситуацією.

Любов сторге

Даний тип стосунків будується на любові-дружбі.

Поведінка чоловіка. Чоловік ділиться з вами усіма своїми думками, проблемами і слухає вас. Ви можете з ним розмовляти і обговорювати будь-які теми. У вас ніколи не виникне питання, як йому розповісти про щось. Ви знаєте, що завжди отримаєте від нього підтримку і тому довіритися йому не страшно.

Прогноз стосунків. З плином часу чоловікові і жінці в таких відносинах може стати нудно, адже вони знають один про одного все: думки, бажання, почуття. У такій ситуації партнери можуть перестати бути цікаві один одному. Можливо, захочеться нових сильних емоцій і вражень. Завжди слід мати своє хобі, яке заповнить ваш особистий простір. У цьому випадку важливо постійно розвиватися і тоді партнер бачитиме щодня щось нове.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...