facebook

Звів рахунки з життям: в одному з найпопулярніших столичних готелів знайшли тіло іноземця

В одному з фешенебельних готелів Києва іноземець наклав на себе руки: він довго не виходив із номера.

 

 

На Європейській площі в Києві, в одному з найпопулярніших столичних готелів «Дніпро» стався трагічний випадок, повідомляє Політека.

Як передають ЗМІ, посилаючись на джерела в МВС, у п’ятницю, 4 січня, після полудня в готелі Дніпро був знайдений повішеним у своєму номері громадянин Франції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Постояльця виявив персонал, який занепокоївся з-за того, що турист, на їхню думку, довго не покидав свій номер.

Прибиральниця, яка виявила номер замкненим, вирішила що іноземець пішов і хотіла провести прибирання приміщення. Треба відзначити, що табличка «не турбувати» не була вивішена на ручку дверей номеру.

Саме прибиральниця і була першою з персоналу готелю, хто виявив француза повещенным на ремені.

Коли співробітниця готелю увійшла в номер, використовуючи готельний ключ, то застала таку картину: на ремені, підвішеному до дверної коробки санвузли, в петлі висіло тіло постояльця.

Персонал тут же викликав “швидку”, але тіло чіпати до приїзду лікарів побоялися. Медикам залишилося лише констатувати смерть.

Про самогубця відомо, що це громадянин Французької Республіки на ім’я Бордін Давид Крістоф Франк, йому було 49 років. В Україну він прилетів кілька днів тому з метою туризму. Експерти не виявили на його тілі ніяких пошкоджень, крім странгуляційної борозни від ременя. Тобто вбивство попередньо виключається.

Що спонукало француза звести рахунки з життям у Київському готелі поки достеменно невідомо. Можливо, ключ до розгадки знаходиться у нього на батьківщині – про це можуть знати рідні або знайомі. Зараз перевіряють його зв’язки в Києві. Найімовірніше, кримінальне провадження, відкрите зараз поліцією за ч. 1 ст. 115 КК України, буде закрито за відсутністю події злочину.

Ніякої передсмертної записки він не залишив і повинен був через кілька днів покинути Україну. Ймовірно, рішення про суїцид було прийнято спонтанно і місце його здійснення вже не мало значення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...