facebook

“Зашморг на шию”: бандити напали на бізнесмена

У Калинівці на Вінниччині поліцейські затримали 2 зловмисників. Вони ввечері 16 січня вчинили розбійний напад на 56-річного місцевого підприємця.


Свою жертву нападники чекали на подвір’ї його ж домогосподарства. Накинули мотузку на шию потерпілого, який вийшов на власному подвір’ї з машини та пішов до гаража. Зловмисники відібрали у нього сумку з €3 тис., $5 тис., 200 тис. грн і втекли.

“До поліції звернулась місцева жителька з повідомленням про розбійний напад на її чоловіка. 2 чоловіків, які у балаклавах напали на потерпілого щойно той вийшов з машини, накинули йому на шию мотузку, почали душити та забирати сумку з грошима. Зловмисники не одразу помітили, що у салоні автомобіля знаходиться дружина підприємця. Вона зачинилась у автівці та зателефонувала до поліції. Помітивши жінку і те, що вона розмовляє телефоном, нападники припинили знущання над чоловіком, забрали з його сумки гроші”, – повідомили у поліції.

Усе, що запам’ятав потерпілий про нападників, – те, що вони одягнені у чорні куртки. За годину майже за містом патрульні помітили 2 чоловіків і затримали.

Як розповів заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Олександр Цимбалюк, під час затримання у чоловіків вилучили 2 пістолети з набоями, глушник, 2 мотузки, рукавиці, балаклаву, складний ніж і гроші потерпілого. Один із затриманих – 31-річний житель Києва, його спільник – 35-річний громадянин Росії. Наразі поліція перевіряє їх на причетність до інших злочинів і походження зброї. Відкрите кримінальне провадження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...