facebook

Переможниця “Битви екстрасенсів” розповіла фінансовий гороскоп на 2019: для всіх знаків Зодіаку

Знак Зодіаку здатен визначати характер людини та впливати на її долю. Переможниця 15-го сезону “Битви екстрасенсів” Яна Пасинкова, що дата народження може показати, як варто поводитися з грішми. Вона склала грошовий гороскоп на 2019 для всіх знаків Зодіаку.

 

 

Про це повідомляє СТБ .

Овен

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Представники цього знака Зодіаку матимуть цьогоріч безліч цікавих і прибуткових можливостей. Варто погоджуватися на всі ділові пропозиції й постійно шукати додатковий заробітокВаші зусилля точно будуть недаремними. Ваша праця і здібності будуть користуватися великим попитом.

Телець

Навіть, якщо ви матеріально забезпечені, не варто відкидати можливості для заробітку. У 2019 році Тельцям вдасться займатися кількома справами одночасно. Уже в травні шукайте додатковий дохід або менше витрачайте на розваги.

Близнюки

Цьогоріч значна частина бюджету Близнюків піде на покращення стану здоров’я. Щоб уникнути занадто великих витрат, спробуйте змінити роботу, якщо відчуваєте занадто велий стрес чи напруження. Нехай на новому місці вам платять менше, але ваш емоційний стан буде стабільним.

Рак

Рік Свині – це час випробування владою і успіхом. Карти пророкують Ракам матеріальний підйом і кар’єрний ріст. Але пам’ятайте: безкоштовний сир буває тільки в мишоловці! Перед тим, як прийняти подарунки долі в рік Свині, необхідно довідатися про те, чого саме від вас чекають і які ваші обов’язки.

Лев

Представникам цього знака слід ретельно обмірковувати свої витрати. Починаючи з зими розраховуйте тільки на власні сили. Також не соромтеся відмовити у фінансовій допомозі, якщо у вас дійсно немає можливості. Найбільш сприятливий період для заробітку: з літа по осінь.

Діва

Діви завжди відзначаються своєю працьовитістю, однак не варто забувати й про відпочинок. Щоб не нашкодити своєму здоров’ю, вже сьогодні приділіть цьому питанню увагу. Адже лише за умови гарного самопочуття вас чекає успіх.

Терези

Перша половина року у вашій сфері заробітку буде неактивною. Тому ви сміливо можете приділити цей час собі та близьким. Починаючи з квітня ваш дохід стабілізується. Представникам медичної сфери випаде можливість зміцнити свої позиції на роботі.

Скорпіон

Скорпіона потрібно приділяти більше часу вирішенню конкретних завдань. На роботі потрібно бути особливо уважним і відповідальним. Не варто цьогоріч бути грубим до керівництва. Це може призвести до негативних наслідків.

Стрілець

Для представників цього знака рік Свині стане часом перемог. Ви довго чекали підвищення або більш вигідного місця роботи. Сміливо погоджуйтеся на такі пропозиції. Особливо нові можливості відкриються перед представниками держслужби.

Козеріг

Фінансову стабільність Козерогам принесуть лише наполеглива праця і вміння доводити справу до кінця. Однак не забувайте і про задоволення від роботи. Зимовий період – прекрасна пора для того, що підтягнути всі хвости.

Водолій

У новому році Водолії будуть досягати високих цілей, справедливо розраховуючи на хороший фінансовий винагороду. Велика покупка, яку ви так чекаєте, буде можлива після серпня 2019 року. Приготуйтеся трохи потерпіти.

Риби

З приходом нового року не зайвим буде згадати, скільки грошей вам повинні оточуючі. Це можуть бути неповернені борги, невиплачена зарплата або обіцяна надбавка до неї. Ні в якому разі не соромтеся і не мовчіть! Сміливо беріть те, що заслужили наполегливою працею і власним розумом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...