Categories: Шоу-біз

Екс-учасниця “ВІА Гри” пропала безвісти після погроз чоловіка: він назвав її мертвою

Колишня учасниця групи “ВІА Гра” Даша Медова знаходиться в розшуку. Батько дівчини вважає, що це справа рук її колишнього чоловіка Олександра Швеця. Передає Clutch.

 

Даша Медова була заміжня за бізнесменом Олександром Швецем, від якого народила доньку Варвару. Даша і Олександр розлучилися через півроку після початку сімейного життя через домашнє насильство з боку чоловіка.

Конфлікт між подружжям розгорівся у мережі восени 2017 року, коли Швець звинуватив співачку у викрадення доньки Варі. Про це свідчить його пост у Facebook:

“Моя колишня дружина Даша Медова викрала нашу спільну доньку Варю Швець з дому, і за три роки я бачив дочку двічі. Перший раз у травні 2015 року і другий раз – кілька днів тому”, – повідомив Олександр.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомив екс-чоловік Медової, до того моменту вони вже три роки судилися за право опіки, проте Даша просто забороняла йому бачитися з дочкою.

Після того, як Олександр Швець отримав право на друге побачення з донькою, Даша Медова забрала дитину і зникла. Він подав у розшук і просив підписників йому допомогти.

Незабаром після цього адвокати Медової повідомили, що з дочкою і матір’ю все добре і заяву відкликано.

26 вересня 2018 року на засіданні суду Швець заявив, що його колишня дружина мертва. Відразу після цього дівчину була знову оголошено в розшук.

На сьогоднішній день невідомо, де знаходиться Даша. Її батько в розпачі шукає її, і заявляє, що Швець не дає йому бачитися з онукою. Він звернувся до небайдужих:

“Пропала моя кохана донька. Все літо я намагався знайти її своїми силами, але нажаль мені це не вдалося. Восени я подав у розшук. Її шукають уже кілька місяців, але є підозри, що вже ніколи не знайдуть. На засіданні суду Святошинського району р. Києва, який відбувся 26 вересня 2018р. Олександр Швець (колишній чоловік моєї доньки Дарини) в присутності представника виконавчої служби відкритим текстом заявив, що моєї доньки вже немає в живих. У цей же день мною було подано заяву в поліцію про зникнення моєї дочки і оголошення її в розшук. Зараз пошук триває, а значить, все ще жевріє надія її знайти хоча б живою”.

annashchesna

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

6 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

6 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

9 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

9 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

12 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

14 години ago