facebook

Контррозвідник та командир частини погоріли на хабарі у $2,5 тисяч

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали оперативного працівника контррозвідки Служби безпеки та командира військової частини під час одержання 2500 доларів за неперешкоджання контрабанді російських цигарок.

Про це інформує прес-служба відомства.

“Слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Краматорську, затримали оперативного працівника Головного управління військової контррозвідки СБУ та командира однієї з військових частин, розташованої в зоні проведення операції Об’єднаних сил”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що посадовців затримали у Сєверодонецьку безпосередньо під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 2500 доларів. Ці гроші оперативний працівник військової контррозвідки СБУ та командир військової частини отримали за неперешкоджання у переправленні великих партій цигарок російського виробництва із тимчасово окупованих територій.

Майору СБУ та командиру військової частини повідомлено про підозру за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди). Наразі вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу.

Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...