facebook

Сім’я відомого коміка на межі розлучення: дружина не витримала випробування славою

Декілька місяців тому фанати звернули увагу на те, що російська актриса Христина Асмус почала поводитися занадто розкуто. Дружина Гаріка Харламова почала активно публікувати оголені фото.

Асмус, яку фанати обожнювали за щирість і простоту, почали підозрювати у підлій зраді. Репортери підловили її за поцілунком з другом її чоловіка, Іваном Ургантом.

Підписники також помітили, що останнім часом Христина занадто активно хвалиться дружбою з іменитими представниками сильної статі. В її профілі миготять Артем Ткаченко, Олександр Петров, Олексій Смирнов.

Як виявилося, причиною цього став не розлад у родині, а банальне бажання “хайпанути”. На своїй сторінці в Instagram Асмус пише, що стає залежною від своєї популярності в соціальних мережах і дбайливо ставиться до кожного з трьох мільйонів підписників.

Можливо, саме залежність від хайпу незабаром зруйнує її сім’ю з відомим коміком. Якщо додати до спірних публікацій у соціальних мережах вибуховий характер Асмус, стає зрозуміло, чому Харламов більше не з’являється з дружиною на публіці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...