facebook

ТАЄМНИЦІ СІМ’Ї ТУРЧИНОВА

1368906

До статутного фонду фірми, яка володіє рестораном, тесть серетаря РНБО вніс майже 10 млн грн.

У Печерському районі Києва тесть секретаря РНБО Олександра Турчинова Володимир Белиба, спільно із Ігором Тинним, відкрив ресторан італійської кухні.

Як пишуть “Наші Гроші”, заклад тестя Турчинова відкрився у липні 2014 року. Зокрема, ресторанном “Монтеккі і Капулетті” володіє ТОВ “Рест Ком 36”, співвласниками якого і є Тинний і Белиба. Так у 2013 році Белиба вніс у статусний фонд підприємства 9, 24 млн грн, а Тинний – 7,56 млн грн. Того ж року фірма придбала нежитлові приміщення на вул. Щорса, 36-В, загальною площею 661 кв. м.

Окрім того, теща Турчинова Тамара Белиба, яка заявляла, що купила за власні кошти квартиру секретарю РНБО, виявилась кінцевим бенефіціаром ЗАТ “Економікос Інститутас” (Вільнюс). Саме ця фірма пов’язана із будівництвом найбільшого дата-центру у Східній Європі у Канаусі. Самого ж Турчинова також підозрювали у причетності до масштабного будівництва, втім інформація не підтвердилась.

Видання зазначає, що з будівництвом пов’язували компанію IT Fort, яка пізніше перейшла у власність підприємства Тамари Белиби.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За минулий рік Турчинов задекларував 1,6 млн грн. 200 тисяч гривень від цієї суми становить заробітна плата секретаря РНБО. При цьому, як зазначено у документі, Турчинов не має у своїй власності жодної квартири, будинку чи земельної ділянки.

Нагадаємо, що за 2014 рік секретар РНБО Олександр Турчинов заробив майже 375 тисяч гривень. У документі Турчинов зазначив, що 180 тисяч гривень становить заробітна плата, а ще понад 190 тисяч – дивіденди та відсотки. Водночас дружина Турчинова задекларувала 57,5 тисяч гривень доходів, які складають її заробітну плату за рік.

Джерело – http://tsn.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...