Categories: Цікаво

Як назвати хлопчика: імена, які притягують багатство

Ти хочеш, щоб твій новонароджений син був не тільки здоровим і щасливим, але мав удачу в справах і вмів заробляти гроші? А чи знаєш ти, що в цьому йому може допомогти ім’я!

 

 

Виявляється, є імена, чиї носії набагато частіше за інших потрапляють у всілякі списки найбагатших чоловіків планети. Поговоримо про імена, що притягують багатство.

Кілька років тому американські фахівці провели аналіз найбільших сайтів з пошуку роботи. Виявилося, що серед високооплачуваних фахівців лідирують чоловіки з іменами Оскар, Олівер і Джордж. А ось Мухаммеди, Джекі і Джейкоб виявилися в аутсайдерах. Імена ці дещо незвичні, навіть для слуху прогресивних батьків-космополітів. Тому, звернемося до імен для хлопчиків, які пророкують успішну і багату життя на підставі тлумачення імені або його енергетичного навантаження.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Марк. Саме це ім’я носить засновник Фейсбуку і один з найбагатших людей в світі. Значення цього сильного чоловічого імені несе енергетику прагматизму і скритності, це самостійна і владна людина. Він самолюбивий і відчуває свою перевагу. Можливо, це буде не найбільш люблячий сім’янин, але ось своєї вигоди Марк ніколи не упустить. З грошима у нього буде повний порядок.

Олександр. Колись найпопулярніше чоловіче ім’я, сьогодні незаслужено забуте. Адже його енергетика несе той самий «грошовий» заряд. Чоловік з цим ім’ям чудово ладнає з людьми і швидко піднімається по кар’єрних сходах. Він ідеальний начальник і директор. Його гострий розум швидко знаходить підступ в будь-якій справі, пов’язаних з матеріальною вигодою і не дає влізти в авантюри з фінансами.

Андрій. Якщо вірити дослідженням, то на пост-радянському просторі серед топ-менеджерів і людей з найвищими заробітками майже 10% Андріїв. Ім’я перекладається як «відважний, мужній». І ця відвага йому потрібна для досягнення фінансових вершин. Не все на його шляху гладко, він прикладає багато зусиль, щоб стати багатим, але, врешті-решт його старання винагороджуються.

Багато Андрії «сколотили» статки лише в другій половині життя. Тому швидкого багатства для дитини не чекай, особливо в молодості – Андрії дуже чуйні і готові останню сорочку віддати друзям.

Віктор. Переможець по життю. У тому числі і в матеріальному плані. Він приймає зважені, мудрі рішення, які поступово приводять його на вершину успіху. Виховувати Віктора потрібно так, щоб хлопчик брав на себе відповідальність за вчинки, тільки в цьому випадку він точно дізнається, чого хоче досягти в житті і який шлях йому потрібно вибрати для досягнення матеріального благополуччя.

Кирило. Цілеспрямований і з явними задатками лідера. Ось тільки ледачий. І саме це якість може стати на шляху до грошового достатку. Якщо ти навчиш Кирюшу бути терплячим і послідовним, то в дорослому віці, він зуміє досягти фінансового успіху і стати незалежним, адже це ім’я одинаків, які працюють виключно на себе.

annashchesna

Recent Posts

Це жах: п’яні ТЦКашники “викрали” волонтера – вже відправляють на службу

Рано-вранці повертався з Польщі волонтер ГО "Порятунок тварин Харків". Його місія полягала у тому, щоб…

4 години ago

Машини вже почали конфіскувати назавжди: українці вже випробували нові правила

У водіїв вже вилучають авто У Польщі з 14 березня 2024 року почали діяти правила,…

6 години ago

МОН назвало дату літніх канікул у школярів в Україні

Міністерство освіти України подовжило навчальний рік у школах на один місяць. Літні канікули розпочнуться з…

9 години ago

Кінець війни в Україні: залишилося два дні – стартують мирні переговори, подробиці

Чого від них чекати За три дні розпочнуться мирні переговори щодо припинення війни росії проти…

10 години ago

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається.

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається. Погода в Україні буде…

12 години ago

Сухо, сонячно та тепло: синоптик Діденко попередила про гарну зміну погоду

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 27 квітня, антициклон витіснить дощі з України.…

13 години ago