facebook

Жертви мовчали, бо боялися: під Черкасами пенсіонер роками ґвалтував малолітню онуку

У Черкаській області дід-збоченець три роки ґвалтував 10-річну внучку і погрожував, щоб вона мовчала. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

 

 

Розповідається, що мати дівчинки з семи років відправляла дочку гостювати до батьків свого першого чоловіка. Жінка знала цих людей протягом усього життя і ні про що не здогадувалася.

29 грудня вона відправила свою дочку на Новий рік в гості до бабусі з дідусем. Але коли дівчинка повернулася, мати запідозрила щось недобре. А коли запропонувала дочці ще раз поїхати погостювати в село та відмовилася навідріз.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Потім дівчинка розповіла, що дід застосовував грубу силу по відношенню до неї. А потім зізналася, що примусово роздягав і гвалтував. Жінка відразу ж викликала поліцію.

Медична експертиза показала, що дівоча пліва розтягнута, але не порвана. Мати дівчинки, відводячи очі, пошепки каже: “Раніше не розуміла, чому він не хотів брати на канікули моїх синів, і говорив, що любить тільки дівчаток”.

Коли про ситуацію дізналася дружина 59-річного горе-діда, то в цій історії виплило ще кілька неприємних фактів. Його дружина розповіла, що той бив і знущався над нею.

Згодом про сексуальні домагання зізналися і інші жертви: дочка цієї людини і племінниця. Останній зараз 28 років. Зізнається, що раніше мовчала, бо дядько їй пригрозив. А дочка взагалі поїхала за кордон, щоб не бачити такого батька.

Мати дівчинки каже, що цього діда бояться, тому що він всіх лякає. Описує цю людину, як здоровенного “качка”, який майже щодня виходить на пробіжку в ліс.

Проаналізувавши попередні роки бабуся дівчинки почала здогадуватися, чому дівчинка так дивно себе вела і постійно рвалася додому.

Зараз мати потерпілої готується до судового процесу. А дід-збоченець заявляє, що дитина бреше, і що він нічого не робив і загрожує, що його “зв’язку все вирішать” в разі суду.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...