facebook

НОВИНИ: ПОЛІЦІЯ ВІДКРИЛА ПРОВАДЖЕННЯ ЗА ФАКТОМ ВИКРАДЕННЯ “УКРАЇНСЬКОГО ДИВЕРСАНТА” ПАНОВА

Цією справою займатиметься Енергодарівське відділення поліції

78892

У четвер, 11 серпня, Національна поліція відкрила кримінальне провадження за зверненням рідних Євгена Панова. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов’язки глави Нацполіції Вадим Троян, передає прес-служба поліції.

Як стало відомо, звернення надійшло до правоохоронців учора, 10 серпня. Зазначається також, що розслідування здійснюють слідчі Енергодарівського відділення поліції Запорізької області.

За словами Трояна, слідчі кваліфікували цю подію за ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

“Ми вживаємо всіх необхідних заходів для швидкого, повного та неупередженого з’ясування всіх обставин вчинення цього злочину”, – наголосив Троян.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляв 5.ua, вчора у ФСБ Росії заявили, що нібито запобігли скоєнню в Криму терористичних актів, підготовлених ГУР Міноборони України. У ФСБ стверджували про виявлення в районі Армянська групи диверсантів та затримання 15 осіб, утім на відео, що його оприлюднили російські спецслужби, є один лише Євген Панов.

Нагадаємо, у коментарі “5 каналу” брат “українського диверсанта” розповів, куди насправді вирушив затриманий у Криму Панов.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...