facebook

Вирішила замучити: мати обколола власну дочку відбілювачем

Турецька поліція заарештувала жінку, яка проводила ін’єкції відбілювача і мила власної дочки Айлюль, тому що не любила дівчинку.

Особливо бурхливо на цю подію відреагувала стамбульська громадськість, так як мати Еліф К. вже двічі підозрювали у жорстокому ставленні до дитини, пише Daily Mail.

Проте, коли півторарічна дівчинка поступила в лікарню в третій раз, то жінка зізналася в тому, що мучила власну дитину з тих пір, як її виповнився місяць.

Постраждала від жорстокості власної матері Айлюль К.
“Я не любила свою доньку, у мене не було до неї ніяких почуттів. Тому я вирішила мучити її”, — заявила затримана.

Мати-садистка регулярно намагалася отруїти Айлюль. Вона робила їй ін’єкції в ніс і пупок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Потім я відвезла її в лікарню на лікування. Лікарі самі дозволили забрати її додому, тому я не зупинялася. Я продовжувала вводити їй відбілювач і мило, а також різала бритвою голову, очі, ноги, руки та груди”, — холоднокровно зізналася Еліф.
Жінка вперше потрапила під підозру, коли її чоловік відвіз дитину до лікаря. У Айлюль почалося кровотеча з вух і пупка, а також з’явилися синці по всьому тілу. Однак лікар не зміг діагностувати цю проблему.

Коли стан дев’ятимісячної дитини погіршився, її терміново доставили у лікарню медичного факультету Стамбульського університету.

Після постановки діагнозу “перелом черепа” та виявлення подряпин і синців на тілі лікарі запідозрили недобре і звернулися в поліцію, яка почала розслідування.

Мати заарештували і допитали, але пізніше відпустили після того, як вона переконала копів у своїй невинності.

Здоров’я Айлюль продовжувало погіршуватися, і в серпні минулого року вона була знову госпіталізована. Еліф знову допитали, але безрезультатно.

Проте в третій раз лікарі не пустили мати до дитини, і тоді дівчинка почала поправлятися.

Тоді Еліф зробила щиросерде зізнання.

Суд визнав її винною в насильстві над дитиною і відправив у в’язницю. Буде проведено додаткове слухання для визначення її вироку.

Айлюль живе під опікою свого батька Эрея і починає одужувати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...