facebook

Вчителька померла після сварки з батьком учениці

У селі Гнатків Вінницької області 46-річна вчителька місцевої школи Світлана Олійник померла від інсульту після сварки з батьком однієї з школярок.

Як зазначається, чоловік влаштував у школі розбірки через нібито грубе ставлення до його дочки. Однак, рідні педагога переконують, що конфлікт зі школяркою був вичерпаний задовго до того. Про це повідомляє місцеве видання “33 канал”.

“23 листопада під час уроку фізкультури Світлана залишилась сама з двома класами, тому що інша вчителька пішла у своїх справах. Діти грали з м’ячем і випадково вдарили ним у вухо п’ятикласниці Поліни. Дівчинка попросила полити його холодною водою. Але Світлана радила дочекатися їх вчительки, боялася залишати інших учнів самих. На це дитина обізвала педагога “слабою на голову”. Після того Світлана підійшла до дівчинки і легенько взяла її за кофточку”, – розповіла мати померлої Надія Кушнір.

Дівчинка поскаржилася рідній тітці, яка працює в тій же школі психологом. Жінка при учнях влаштувала скандал, після чого Олійник вибачилася перед школяркою. Однак, на цьому конфлікт не закінчився. 3 грудня із заробітків повернувся батько дівчинки і вирішив розібратися із ситуацією.

“Сергій сильно кричав і розмахував кулаками. Чоловік навіть замахувався, але директор вчасно стала між ними і розвела. Світлана почервоніла і пішла. Мала на меті розрахуватися, тому що батько учениці вимагав тільки звільнення. Сіла писати і ручка у неї випала. Підняти вже не змогла. Очі стали скляними”, – зазначили очевидці.
Вчителька потрапила в лікарню з інсультом. Лікарі 17 днів боролися за життя жінки, однак врятувати її не змогли.

Рідні померлої вчительки мають намір звернутися до правоохоронців.

“Рідні Світлани Олійник вже готують заяву до поліції та прокуратури, адже не згідні з висновками фахівців і вважають, що вчительку до такого стану довели”, – пише видання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...