facebook

Пугачова перенесла екстрену операцію на серці: Галкін розкрив правду

Алла Пугачова потрапила в лікарню і перенесла операцію на серці. Про це повідомляє ряд російських ЗМІ з посиланням на свої джерела. За їхніми даними, напередодні свого 70-річчя Примадонна російської естради несподівано потрапила в лікарню.

Повідомляється, що Алла Пугачова звернулася до Інституту хірургії імені Вишневського зі скаргами на болі в області грудей. Медики провели обстеження і виявили у співачки порушення серцевого ритму, через яке Пугачовій знадобилося хірургічне втручання. За даними журналістів операцію проводив досвідчений хірург Баграт Алекян.

Втім пізніше новини про операцію прокоментував чоловік Алли Пугачової Максим Галкін, який заявив, що ніякої госпіталізації не було і його дружина відчуває себе добре.

«Не розумію, звідки беруться ці чутки і плітки, може вона колись там сходила на обстеження. Це абсолютна маячня, у нас все добре», – заявив Галкін.

Проте багатьох шанувальників Примадонни його слова не заспокоїли. Люди підозрюють, що зоряна пара просто приховує правду про проблеми Алли Пугачової зі здоров’ям.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...