facebook

Регулярно з’являються синці: в приватній школі дітей вчать силою (фото)

Приватна школа знаходиться в Кадоре на Архітекторській

В Одесі в приватній школі раннього розвитку “Марія Скул” застосовується насильство. Про це розповіла одна з матерів учнів в співтоваристві “Батьки SOS” в Facebook.

Жінка розповіла, що після занять забирала дитину зі школи, якого заздалегідь їй вивели в коридор вже одягненого в шапці і куртці. Пізніше вона зрозуміла чому.

У машині було жарко і жінка зняла шапку з дитини і побачила, що у нього повністю синє вухо. Спочатку вона подумала, що у дітей було малювання і хлопчик забруднився фарбою, але коли вона почала відтирати рукою вухо, то жахнулася від того, що це виявилися синці. При цьому друге вухо хлопчика було такого ж кольору.

Як виявилося, на уроці йоги, хто не хотів займатися, того чекало ось таке покарання.

“Батьки будьте пильні і не попадіться на мою вудку, я думала, що це дорога, престижна школа і навіть в кошмарному сні не могла таке припустити”, – написала жінка.

У свою чергу, керівництво школи намагалося їй довести, що це масаж вух. А значить, що вони підтримують цю тактику виховання. За її словами, в цей день разом з дитиною жінки постраждало ще двоє дітей, а до цього за два тижні ще одна дитина.

Інструктор з йоги пояснила ситуацію

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...