facebook

Вдарила кулаком другокласника: у справі житомирської горе-вчительки є подробиці

У Житомирській області в одній зі шкіл міста Малин сталася надзвичайна подія: 61-річна вчителька завдала побої учневі другого класу, повідомляє прокуратура області.

 

 

«Під процесуальним керівництвом Коростишівської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом заподіяння побоїв школяреві учителем однієї із загальноосвітніх шкіл міста Малина», – наголошується в повідомленні.

Зараз місцевою прокуратурою в кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 126 (умисне нанесення удару, побоїв, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень) КК України затверджено обвинувальний акт та направлено до суду для розгляду по суті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В ході досудового розслідування, яке проводив місцевий відділ поліції, встановлено, що вчитель іноземної мови під час проведення уроку в другому класі, в присутності інших дітей, нанесла побої учневі.

Причиною, яка так розлютила 61-річного «педагога», стала поведінка учня: хлопчик нагнувся підняти свою ручку, яка впала і закотилася під парту. Недовго думаючи, вчитель схопив дитину за волосся і вдарив у скроню.

Справу розглядатиме Малинський районний суд.

Коростишівська місцева прокуратура здійснюватиме підтримку публічного обвинувачення.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання – штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...