facebook

Жахливе подвійне ДТП На трасі Київ-Чоп померли четверо людей. ФОТО

о суті аварія сталася вже на Львівщині, однак саме мукачівські патрульні  були найближче до місця пригоди. 

Велика аварія сталася вчора, близько першої дня. Закарпатський патруль саме перебував біля поста у Нижніх Воротах, коли до них звернувся стурбований чоловік. Він повідомив правоохоронцям про аварію, яка відбулася неподалік села Нагірне Сколівського району.

Патруль поспішив на місце ДТП, у яке потрапили чимало машин: автобус, легковий BMW та декілька мікроавтобусів. Одна з автівок палала і, як мінімум, чотири людини вже померли на місці. Близько десяти учасників ДТП були пораненими…

PM403image001

Найбільше постраждав легковий автомобіль. Патрульним вдалося витягти з машини дітей, однак жінка і чоловік, які перебували у передній частині авто, загинули. Закарпатські патрульні надали першу медичну допомогу людям та викликали підмогу.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області, мова по суті йде про два ДТП. Одне з них,  імовірно, спричинив саме закарпатець. 49-річний водій “Мерседес Спринтер,” зіткнувся з іншим аналогічним авто та “Сітроєном”. Унаслідок зіткнення другий Мерседес перекинувся. У ньому загинуло двоє людей, які сиділи на передньому сидінні. Ще дев’ятеро пасажирів машини отримали різного роду травми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

PM256image002

Друге ДТП сталося у той же час на невеликій відстані від першого. За попередніми даними, водій “BMW” намагався обігнати автобус, але не розрахував швидкість і, у результаті врізався у відбійники. Авто почало горіти. У ньому померли двоє старших пасажирів, які були на передньому сидінні, а троє неповнолітніх дітей отримали травми.

PM315image006

photo_2016-08-11_17-24-48 photo_2016-08-11_17-25-41 photo_2016-08-11_17-25-52

PM121image004

PM308image005

джерело http://zaholovok.com.ua/

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...