facebook

Скасування маршруток приголомшило українців: «Такого немає більше ніде»

Українці бурхливо відреагували на заяву влади про те, що незабаром з вулиць повністю зникнуть маршрутки. Зазначимо, цю звістку активно коментують в соціальних мережах, однак єдиної точки зору з цього приводу немає. Для когось зникнення маршруток – довгоочікуване полегшення, в той же час інших така перспектива засмучує.

 

«Якщо приберуть маршрутки то на роботу будемо ходити пішки. Автобус ходить з інтервалом в годину »,« категорично проти! Влада вже зробила нам комунальні послуги, а тепер почне робити і проїзд. Нехай конкурує муніципалітет з приватниками »,« Маршрутки приберуть, автобусів, тролейбусів нормальних немає. Тобто треба ходити пішки, або пересідати на великий »,« Ні. Скільки попом будемо чекати заповнення великих автобусів »,« Ну правильно, краще по годині чекати! А ціна буде вище »,« Я проти. При всіх гріхах, маршрутки – це швидко, недорого і вчасно доїхати в будь-яке місце. Комунальний транспорт так працювати не буде», – пишуть у мережі.

Однак інші бачать у відмові від маршруток виключно позитив.

“Давно пора. Їх ввели щоб, ліквідувавши комунальний транспорт, прибрати до рук перевезення людей, А це чималі гроші, які не надходять до казни міста і ніким не контролюються »,« Давно пора прибрати ці худоби »,« Руками і ногами “ЗА”, але спочатку треба запустити нормальний безпечний комунальний транспорт »,« Давно пора !!! Подивіться як, в тій же Польщі, який міський транспорт, навіть карткою можна сплатити. Що важко скопіювати? »,« Давно пора це іржаве лайно з доріг прибирати. Нормальний транспорт запустіть », – висловлюються українці в соціальних мережах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...