facebook

Під Києвом чоловік намагався кинути гранату в поліцейських

Гранату РГН з пошкодженими номерами на корпусі і запалі, обмотану скочив, поліцейські вилучили і направили на дослідження.

У Київській області оперативники затримали розшукуваного зловмисника, який, тікаючи, погрожував кинути в них гранату. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в п’ятницю, 1 березня.

“43-річний житель Києво-Святошинського району розшукувався поліцією за вчинення тяжкого злочину. Правоохоронці вистежили його в місті Боярка і почали переслідувати. Однак зловмисник впізнав правоохоронців і почав від них тікати в лісосмугу”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на команди поліцейських “Стій! Поліція!” він не реагував. В руках зловмисник тримав гранату, яку намагався кинути в оперативників. Однак правоохоронцям вдалося знешкодити озброєного чоловіка.

Гранату РГН з пошкодженими номерами на корпусі і запалі, обмотану скотчем, поліцейські вилучили і направили на дослідження.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами (ч.1 ст.263 КК України) і погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу (ст. 345 КК України). Ведеться слідство. Вирішується питання про оголошення підозри.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...