facebook

Садовий несподівано знявся з виборів

У п’ятницю, 1 березня, стало відомо про відмову кандидата у президенти Андрія Садового від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка. Про це він заявив під час брифінгу.

 

 

“Я прийняв рішення – я відкликаю свою кандидатуру з виборів президента і оголошую про підтримку на виборах на пост президента Анатолія Гриценка”, – сказав Садовий.
За перевіреними джерелами, зранку Садовий зустрічався з політрадою партії “Самопоміч”, де визнав, що вирішив знятися з виборів.

“Якщо я зараз цього не зроблю, ми програємо вибори – тоді весь негатив через те, що ми не використали шанс підтримати Гриценка, ляже на нас всіх”, – пояснив Садовий.
Варто додати, що минулого тижня на засіданні політради, в яку входять депутати Олег Березюк, Олег Лаврик, Єгор Соболєв, Оксана Сироїд, Роман Семенуха, медіаконсультант Остап Процик та заступник голови Львівської облради Параска Дворянин, всі виступили проти об’єднання з Гриценком, крім Соболєва.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але, за даними УП, на ранковій зустрічі 1 березня ніхто не перечив Садовому.

“Поки що ніяких умов не проговорили нормально. Нас турбує, що там Корбан і Бродський, через це ми хочемо впливати на всі ключові призначення, які пропонуватиме Гриценко”, – пояснили джерела в оточенні Садового.
міський голова Львова та голова партії “Самопоміч
Андрій Садовий

Водночас Садовий ще не оголосив про своє рішення усім нардепам та депутатам на місцях.

Наразі стало відомо, що о 15:00 в офісі “Самопомочі” відбудеться велика нарада, де Садовий чекає усіх своїх депутатів, членів політради та керівників обласних осередків партії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...