facebook

В Одесі жінка відмовила хлопцю і померла від ударів битою (відео)

В Одесі поліцейські затримали вбивцю жінки. Про це повідомляють в ГУ Нацполіціі України в Одеській області, передає кореспондент «Мегафона».

За повідомленням поліцейських, жінка поплатилася за те, що відмовила своєму хлопцю в інтимі.

«До чергової частини поліції надійшло повідомлення про те, що в провулку Дунаєва біля сходів, що ведуть до моря, виявлено труп невідомої жінки з ознаками насильницької смерті. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. При огляді тіла жінки експерти констатували у потерпілої відкриту черепно-мозкову травму голови, забій потиличної частини голови, переломи кісток черепа, крововилив в мозок і перелом двох ребер », – відзначають в поліції.

«В ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили підозрюваного у вбивстві чоловіка. Ним виявився 34-річний співмешканець потерпілої. В ході встановлення всіх обставин події з’ясувалося, що у чоловіка на ґрунті неприязних відносин, що виникли через те, що його співмешканка не ночував вдома, виник злочинний умисел завдати їй тілесні ушкодження. Зловмисник озброївся дерев’яною битою і пішов шукати свою співмешканку. Рухаючись по сходах в напрямку моря, він помітив цивільну дружину, яка спала на землі.

Чоловік розбудив її і намагався вступити з нею в статевий зв’язок, але співмешканка відмовила. Після цього чоловік почав наносити жінці удари в область голови кулаками і заздалегідь заготовленої битою. Від отриманих травм жінка померла на місці », – додали в ГУ НП в Одеській області.

Зловмисник затриманий, відносно нього застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

джерело http://od-news.com/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...