facebook

Сталася страшна аварія: загинула заробітчанка із Закарпаття

Жахлива ДТП сталася на трасі “Київ-Чоп” вчора, 9 березня. Водій мікроавтобуса “Мерседес Спринтер”, 55-річний житель Чернівецької області, перевищив швидкість, не впорався із керуванням, з’їхав із дороги та перекинувся.

Як стало відомо згодом, у мікроавтобусі були заробітчани, які поверталися з Італії. Автобус перекинувся на Львівщині. Жінку-заробітчанку із Закарпаття, яка знаходилася на передньому сидінні автомобіля, затиснуло. Закарпатка 1956 року народження померла на місці.

За інформацією інтернет-видання “PMG.ua”, ще двоє пасажирів, 19-річний юнак та 61-річна жінка отримали тілесні ушкодження.

“Працівники поліції зазначили, що цей водій неодноразово притягався за порушення ПДР, а саме перевищення швидкості. Сам транспортний засіб також у незадовільному стані, колеса лисі”, – переконує закарпатець Роман Келемен, який оприлюднив фото з місця аварії.

“Люди довірили своє життя сумнівному перевізнику, а скільки таких їздить в Україні. Також треба зазначити, що дорога на цьому відрізку завжди мокра, від стікання гірських струмків, – зазначив Роман Келемен. – ДТП трапилася зранку і, як говорять свідки, вода замерзла і було дуже слизько”.

У поліції розповіли, що за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...