facebook

Одружилися після школи й поїхали в Польщу: нові подробиці аварії з українцями

У Польщі сталася страшна аварія з українцями, внаслідок якої загинуло троє осіб. Двоє з них – подружжя, 25-річний Василь та 23-річна Дарина з Житомира. За даними правоохоронців, водій не впорався з керуванням автомобілем. Хоча алкоголю в крові виявлено не було.

У Польщі в ДТП розбилися молоді українці

Детальніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Не впорався з керуванням і влетів у стовп?
На сторінці Василя у Facebook багато фотографій із чорним BMW. Хлопець дуже пишався автомобілем, який купив не так давно, сам мив його й охоче фотографувався то в салоні, то на тлі автівки.

Останній знімок у соцмережі загиблого був опублікований 28 вересня, якраз за день до трагедії.

Останнє фото БМВ, на якому розбилися українці

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Василь дуже пишався своєю машиною

Як повідомляє польська преса, 29 вересня Василь їхав на BMW трасою в бік міста Лодзь, де працював у компанії Flex. У машині крім його дружини Дарини було ще двоє українців – хлопець і дівчина. Усі вони поверталися з торгового центру після закупівель.

Поки польська поліція обмежується повідомленням про те, що водій нібито не впорався з керуванням і врізався в ліхтарний стовп, від чого машину буквально розірвало на дві частини, а уламки розлетілися на всі боки й пошкодили ще три автомобілі.

Усе, що залишилося від автомобіля

На місці аварії

На місці аварії

А в місцевій прокуратурі повідомляли, що, за попередніми даними, причиною аварії могли стати перевищення швидкості й нерозважливе водіння. Хоча у водія і пасажирів у крові не виявили алкоголю або будь-яких наркотичних засобів.

Одружилися після школи й разом поїхали в Польщу
Дарина з Василем у Польщі жили разом уже два роки.

“Даша була прекрасною людиною, щирою, з доброю душею. За Василя заміж вона вийшла відразу після школи. Разом вони і в Польщу поїхали. Даша дуже хотіла стати вихователькою, це була її мрія, яка так і не збулася”, – каже подруга загиблої.

Дарина і Василь одружилися відразу після того, як дівчина скінчила школу

Два роки вони жили в Польщі

У Дарини залишилися батьки й брат. Смерть дівчини стала величезним ударом для близьких, вони не можуть отямитися.

Дарина мріяла стати вихователькою

У Василя крім мами з татом залишився брат, який теж працює в Європі. Знайомі загиблих висловлюють співчуття їхнім родинам. Але самі родичі поки не знають, хто саме був із Дариною і Василем у машині в день трагедії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...