facebook

Била кулаками по обличчю: п’яна жінка побила фельдшера, який приїхав врятувати її дочку

Крім медика жінка побила і вигнала з дому бабусю

 

 

У Жовтих Водах Дніпропетровської області п’яна жінка накинулася на фельдшера, який приїхав за викликом до її дочки, – повідомляється в Facebook-спільноті міста.

Так, 24 березня бригада швидкої допомоги виїхала на виклик до дитини з цукровим діабетом. Лікарів викликала бабуся дівчинки, яка повідомила, що через неадекватні дії п’яною матері не може зробити дитині ін’єкцію інсуліну, який їй життєво необхідний.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мати дитини замість згоди на надання екстреної допомоги, використовуючи нецензурну лайку, почала виганяти медиків з квартири. Однак, лікарі спробували умовити п’яну матір на надання допомоги дитині. Але замість згоди фельдшер швидкої несподівано отримала кілька ударів кулаком в обличчя.

Після приїзду поліції і складання протоколу, фельдшер була доставлена ​​в лікарню. В цей час в поліцію надійшов повторний виклик за тією ж адресою. Розгнівана жінка побила бабусю, яка викликала швидку, і вигнала її з дому.

В даний час дівчинка залишається з матір’ю, яка зловживає алкоголем. За словами сусідів і родичів, жінка постійно вживає міцні спиртні напої і нерідко забуває про те, що дитина повинна своєчасно отримувати ліки від діабету.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...