facebook

Освіжувач повітря з натуральних компонентів

Освіжувач повітря з натуральних компонентів

Усі ж люблять, щоб у кімнаті був приємний аромат. Проте використовувати магазинні освіжувачі не кожен бажає – хімії і так вистачає. Проте можна приготувати буквально за лічені хвилини освіжувач власними руками з натуральних компонентів.

Підберіть невелику баночку – може бути з під крему. Також вам знадобиться харчова сода й ефірна олія, запах якої вам подобається.

На дно баночки насипаємо соду – не більш як 1 сантиметр. Додаємо до 12 крапель олії, щоб запах не був нав’язливим. Опісля закрийте і струсіть, щоб усе перемішалося. У кришечці зробіть дірочки, можна цвяхом. Усе – освіжувач готовий. У баночку ще можна помістити і запалити свічку – тоді аромат буде інтенсивнішим.


Освіжувач з апельсином

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він не лише приємно ароматизує повітря, а й відлякає комарів.

Зріжте верх апальсину, видаліть м’якуш, помістіть всередину чайну ложку меленої кориці, два шматки гвоздики і додайте кілька крапель цитрусової олії.

Освіжувач з кави

Він найкраще підійде для кухні. Кава добре збуджує апетит. Його приготування є доволі простим – візьміть малесенький мішечок і всипте в нього три ложки свіжозмеленої кави. Туго зав’яжіть. Помістіть його у зручне місце.

Такі освіжувачі не викликають алергії, є ручними у приготуванні і дешевими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...