facebook

Наслідки невинних ігор 2-річного хлопчика налякали світ: збирали докупи, як після ДТП

2-річний хлопчик отримав “травми як після жахливої ДТП” після того, як стрибав на ліжку батьків. Про це пишет The Sun.

 

 

Інцидент трапився, коли маленький Харріс Браун підстрибував на матраці в той час, коли його мама застеляла ліжко. Малюк, який приземлився на купу подушок, раптово відчув такий нестерпний біль, що впав у шок. Харріс був доставлений в лікарню, де рентген підтвердив, що його стегнова кістка була роздроблена навпіл.

Малюк, який приземлився в купі подушок, був у такому болісному болі, що потрапив у шок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Харріс був доставлений в лікарню, де рентген підтвердив, що його стегнова кістка була розірвана навпіл.

Перелом був настільки серйозним, що він провів наступні три тижні з ногою, закріпленою в тязі в Королівській дитячій лікарні.

Тяга – це використання ваг, канатів і шківів, щоб застосувати силу до тканин, що оточують зламану кістку. Його іноді використовують для утримання зламаної ноги в правильному положенні на ранніх стадіях загоєння.

Перелом був настільки серйозним, що наступні три тижні дитина провела з витягнутою ногою в Королівської дитячої лікарні Абердіна.

Його 31-річна мама Емма, яка мешкає недалеко від Форреса в Мореї, пояснила “Дейлі Рекорд”: “Лікарі ніколи не чули про те, щоб хто-небудь зламав кістку таким чином… він просто стрибав у купу подушок. Це найбільша кістка в тілі, і вона зламалася. Вони сказали, що такі травми можна отримати в жахливому ДТП”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...