facebook

Батько малолітніх дітей позичав гроші і програвав їх в азартні ігри

Подружнє життя молодої пари з Бродів Львівської області стало неможливим через тягу чоловіка до азартних ігор. Саме ігрові автомати стали причиною розриву відносин між подружжям, повідомляє УНН з посиланням на судові матеріали з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Пара одружилася у 2013 році і за час перебування в шлюбі у них з’явилося двоє дітей. Однак, спільне життя перестало влаштовувати домочадців після появи у чоловіка гострої тяги до азартних ігор, які хоча формально і заборонені в Україні, але все ж безперешкодно функціонують під різними вивісками.

“З пояснень позивача (дружини – ред.), зазначених у позовній заяві, слідує, що протягом подружнього життя відповідач (чоловік – ред.) ніде не працював, не забезпечував сім’ю належним чином, виносив з дому речі, влаштовував сварки в присутності дітей, чим показував їм поганий приклад.

Найголовніше, що відповідач грав в азартні ігри (ігрові автомати), де неодноразово програвав великі суми грошей. Постійно займає у людей гроші, після чого ті люди, у яких він позичав гроші, загрожують їй і дітям, вимагають повернути їм борг, про який вона нічого не знала. З цих підстав вона прийшла до висновку, що далі так тривати не може. У дітей є свої потреби, яких він забезпечити не може. Вона переживає за свою безпеку і безпеку дітей. Примирення між ними бути не може”, – зазначено в судових матеріалах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...