facebook

“Повісила рідну дитину-інваліда, а після”: Сімейна трагедія на Полтавщині поставила на вуха всю область

Трагедія сталася в минулу п’ятницю в селі Сасинівка Пирятинського району. Місцева мешканка, 53-річна Ольга Галкіна наклала на себе руки, повісивши на шию петлю, а перед цим повісила свою 33-річну дочку, яка була інвалідом з народження. Про це пише місцеве видання Коло.

 

 

Як стало відомо виданню, жінка залишила передсмертну записку, в якій пояснила, що дочку забирає з собою, щоб та не була ні для кого тягарем.

“Тіла померлих знайшла рідна сестра Ольги, теж живе в Сасинівці. Увечері в п’ятницю (22 березня), було велике релігійне свято – День Сорока святих, вона прийшла до неї в гості і побачила сестру і племінницю повішеними. Жінка знайшла і передсмертну записку на чотири листа. Це ж до якого відчаю була доведена мати, яка повісила рідну дитину і потім сама наклала на себе руки “, – розповів сільський голова Віктор Скорик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поховали матір з дочкою в неділю, 24 березня. Зараз поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті.

Кримінальне провадження відкрито за фактом смерті двох людей для того, щоб провести ретельне дослідження обставин самої події. Попередня причина смерті – самогубство, деталі встановлюємо, повідомив спікер Полтавської обласної поліції Юрій Сулаєв.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...