facebook

Затримано чоловіка, який добивав гвардійців після ДТП в Одесі – МВС

В Одесі чоловік побив лежачих нацгвардійців, які були травмовані через ДТП у Суворовському районі. Підозрюваного у цьому затримали. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Facebook, передає УНН.

“…Після страшного удару троє грардійців стікали кров’ю на асфальті, викликали швидку – і тут – ця мразіна в синій куртці – він підскочив до бійців і завдав кілька ударів по лежачих, поки його не відштовхнула, спасибі їй, жінко…”, – написав Аваков.

За його словами, чоловік втік з місця події до приїзду поліції та “швидкої допомоги”.

“Ми шукали його всю ніч і півдня – він ховався – але зараз ми його знайшли! Раніше судимий, перебуває під умовним терміном громадянин України, одесит і мразь! Якийсь Путілін. Затримали його. Обвинувачується за ст. 345 ч.2 – з покаранням позбавлення волі до 5 років”, – додав міністр.

Як повідомляв УНН, у ДТП у Суворовському районі міста Одеса постраждали військовослужбовці, що несли службу по охороні громадського порядку.

За попередніми даними “євробляхер”, що поспішав на “жовтий” в Одесі, на великій швидкості, спричинив ДТП та зіткнувшись з іншим авто, втративши керування, вилетів на тротуар, де знаходились військовослужбовці Національної гвардії.

Один нацгвардієць загинув на місці. Двоє з наряду у тяжкому стані, за їх життя борються медики.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Стосовно водія вирішується питання про затримання у порядку ст. 208 КПК України за обґрунтованим звинуваченням в злочині, передбаченим ч. 2 ст. 286 КК України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...