facebook

Учень “замінував” школу у Мелітополі: евакуювали 350 осіб

У Мелітополі неповнолітній зателефонував до поліції та повідомив про нібито замінування навчального закладу, в результаті чого зі школи довелось евакуювати близько 350 осіб. Про це повідомив відділ комунікації поліції Запорізької області, передає УНН.

За даними прес-служби, 16 квітня об 11:30 до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області по лінії “102” надійшло повідомлення від невідомого про те, що навчальний заклад, розташований по вулиці Ломоносова у Мелітополі заміновано. На місце події виїжджали співробітники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, співробітники ДСНС та лікарі швидкої допомоги.

З приміщення навчального закладу поліцейські провели повну евакуацію учнів, педагогів та обслуговуючого персоналу.

Загалом були евакуйовані майже 350 чоловік.

У результаті огляду навчального вибухотехніки не знайшли вибухонебезпечних предметів. Навчальний процес поновили.

Особу, яка повідомила про замінування навчального закладу, оперативно встановлено. Як з’ясували правоохоронці, в поліцію телефонував учень, хлопець 2004 року народження. Він хотів пожартувати та зателефонував з мобільного телефону однолітка.

Стосовно матері хлопця, жінки 1976 року народження, був складений адміністративний протокол за ознаками ст.184 Кодексу України про адміністративне правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей), а також відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...