facebook

Швидка не хотіла забирати: з’ясувалися деталі смерті від коронавірусу 30-річного киянина.

Дружина померлого від коронавірусу COVID-19 30-річного киянина розповіла, як протікала хвороба від початку до трагічного кінця.

Дружина померлого від коронавірусу COVID-19 30-річного киянина розповіла, як протікала хвороба від початку до трагічного кінця.

Так, 19 березня Валерія В`юшина в Instagram повідомила, що її чоловіку Кирилу поставили діагноз двостороння пневмонія. Пацієнта доставили в реанімацію і підключили до апаратів.

“Ось такий вердикт на сьогоднішній день. Три швидкі і жодна з них не діагностувала, приватна в тому числі, і навіть не постаралася! П’ять днів температура 40! Кашель просто дикий, не перестаючи! І остання швидка посилено намагалася нам відмовити в госпіталізації, мовляв ще посидьте три дні і пийте противірусне”, – написала вона.

Дівчина розповіла, що вони самі наполягли на госпіталізації. Вони прибули до четвертої міської лікарні, де їм провели комп’ютерну томографію, яка і показала двосторонню пневмонію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Качають його в реанімації другу добу, я пишу і ридаю. Спасибі лікарям, що так стежать за ним. Нон-стопом роблять процедури. Щиро сподіваюся, що все обійдеться. Зробили тест на коронавірус, негативний. Весь персонал шалено уважний і це мені дає сили не скиснути остаточно “, – писала В`юшина.

23 березня в соцмережі дівчина написала, що її “світ розірвався”. Вона постійно перебуває в лікарні і це “зводить її з розуму”.

“Я не можу їсти, я не можу пити, я просто повільно сходжу з розуму. Мені треба бути сильною і я знаю, що тільки це і лікарі можуть врятувати його. Я молюся щодня, щоночі, я готова зробити все, щоб тільки він жив. Нікому не побажаю того, що переживає зараз моя і його сім’я. Друзі, гроші, сварки, понти, характер, все засовуйте собі в дупу, тому що дорожче, ніж життя немає в цьому світі нічого”, – ділилася особистим В`юшина.

24 березня вона повідомила, що чоловіка з підозрою на коронавірус перевезли в Інститут Серця.

“Ця пневмонія зжирає легені буквально за дні. Допомога таким пацієнта потрібна невідкладна, екстрена і постійна. Працювати з такими пацієнтами – дійсно ризик”, – пояснила В`юшина.

Також вона опублікувала відео, де заслужений лікар України, кардіо-хірург і директор Інституту серця Тодуров Борис показав, яка екіпірування повинно бути у докторів для роботи з одним хворим.

“В середньому для на одного хворого припадає бригада лікарів, ці захисні костюми необхідно міняти раз в декілька годин, в середньому це 30-40 костюмів в день”, – написала В`юшина.

Незважаючи на всі зусилля лікарів чоловік помер від коронавірусу в Олександрівській лікарні Києва. Похорон призначено на 7 квітня.

View this post on Instagram

Пневмония – самое страшное осложнение коронавируса. ⠀ Эта пневмония сжирает легкие буквально за дни. Помощь таким пациента нужна неотложная, экстренная и постоянная. Работать с такими пациентами – действительно риск. ⠀ У нас получилось транспортировать Кирилла в Институт Сердца. Это значит, что у нас теперь есть шанс, потому что тут хоть есть то оборудование, которое так нам было необходимо! ⠀ Но теперь врачи Института Сердца так же нуждаются в защите. В своем видео Тодуров Борис Михайлович @borys_todurov – заслуженный врач Украины, кардио-хирург и директор Института сердца, рассказал и показал, какая экипировка должна быть у докторов для работы с 1 больным. ⠀ В среднем для на 1 больного приходится бригада докторов, эти защитные костюмы необходимо менять раз в несколько часов, в среднем это 30-40 костюмов в день. ⠀ А в институте же далеко на 1 больной… ⠀ Борис Михайлович, я и Институт Сердца просит всех, кто может – помочь с приобретением костюмов и средств защиты для персонала Института Сердца. ⠀ Сделать это можно так: Благодійний фонд Інституту серця "Серце на долоні": АТ КБ "ПРИВАТБАНК" м. Києва МФО банка: 320649 IBAN Code UA55 320649 00000 26001060714855 UAH (гривна) ЕДРОУ 37432793

A post shared by Жесткий Тренер Валерия Вьюшина (@coach_viushina) on

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...